Store malerier

Er du en af dem der godt kan lide store malerier, som er håndlavede og malet på rigtig kanvas? Men du gider ikke at betale prisen, som ofte kan være ekstrem høj.

Hos Cheap Art, har du mulighed for, at købe store malerier til små penge. Ja du bestemmer faktisk helt selv størrelsen på dit maleri.

Vi har udvalgt nogle af de gængse størrelser på vores malerier, som vi tilbyder i vores webshop galleri. Ønsker du andre størrelser på dit store maleri, end dem vi tilbyder, så kan du skrive til os på support@cheapart.dk, så kan vi næsten med sikker hed hjælpe dig.

Fordelen ved store malerier

Store malerier kræver en stor væg. Det er et faktum, at store malerie har brug for meget plads, for at komme til sin ret. Hænger du et stort maleri op på en for lille væg, kan det komme til at se lidt mærkeligt ud.

I stedet for ét stort maleri, kan det ofte være et godt alternativ, at hænge 2 mindre malerier op i stedet for. Det giver ofte lidt mere “luft” end ét kæmpe stort maleri.

Fordelen ved store malerier er, at de kan gøre store vægge mindre….. Med det skal man forstå, at de får væggen til at se mindre ud!

Ulemper ved store malerier

Ulemperne omkring store malerier er temmelig åbentlyse. Det kan være svært at placere et stort maleri i lokalet, og store malerier kræver lidt mere omhyggelighed når de skal hænges på væggen.

Store malerier er vanskelige at transportere og håndtere, men da vi sørger for den del med levering af malerierne til dig, så er det ikke det der bør afholde dig fra at købe dit store ynglingsmaleri.

Du bestemmer størrelsen!

Som nænt tidligere har vi valgt at føre nogle standard størrelser på vores webshop, men  det er jo ikke sikkert at de størrelser passer til dit behov. Da alle vores malerier store som små, er håndmalet på din bestilling, har vi muligheden for at tilbyde dig, lige netop den størrelse på dit maleri, som du ønsker.

Der er dog en grænse for størrelsen på maleriet. Da vi skal kunne fragte maleriet til dig, er der nogle naturlige grænser for hvad vi kan leverer. Ligeledes kræver maleriet en såkaldt blindramme (Læs mere i næste afsnit) for at spænde lærredet op. Jo større maleri, jo større er udfordringen med at holde lærredet stramt og uden rynker/buler eller hvad vi skal kalde det.

For at undgå ærgelige oplevelser og utilfredshed, har vi valgt en maksimal størrelse på vores store malerier på 170 CM, som er det vi kan håndtere, og samtidig levere en god oplevelse for vores kunder.

Blindrammer

Store malerier kræver en ordentlig blindramme (Skellet), når lærredet skal spændes op. Hos Cheap Art, har vi valgt en blindrammetype, som bruges til både store og små malerier.

En blindramme er den ramme/skellet som lærredet på et maleri er spændt op på

På de store malerier, etableres ekstra stivere i blindrammen, som sikre at lærredet holdes stramt, og at rammesiderne ikke bøjer ind.

Alle vores blindrammer er forsynet med kiler, som placeres i hvert hjørne på bagsiden af malerierne. Kilerne anvendes til, at holde lærredet spændt helt ud.

Når maleriet har hængt et stykke tid på væggen, kan lærredet midste lidt af opspændingen, ligesom fugtighed og temperatur kan påvirke hvor stramt lærredet er. Så har du som kunde selv mulighed for, lige at slå kilerne lidt ektra ind, og igen få et ultra stramt lærred.