Kvaliteten er vigtig for os

Hos Cheap Art garanterer vi dig en meget høj kvalitet på vores ægte oliemalerier. På trods af, at vi leverer ægte malerier eller kunst til lave priser, så er kvaliteten helt i top.

At levere høj kvalitet på vores malerier er yderst vigtigt for os, for det er den eneste måde vi opnår tilfredse kunder på, som kommer igen gang efter gang, og bestiller flere ægte malerier.

Vi garanterer dig, at hvert eneste maleri du køber på www.cheapart.dk er et ægte håndlavet oliemaleri i høj kvalitet, bygget op helt fra bunden uden maskiner og teknik.

Alle vores malerier er unikke

Alle malerier udarbejdes helt fra bunden på et blankt stykke kanvas (lærred), hvor kunstneren bygger billedet op med den rigtige struktur på maleriet. Derefter påføres de fantastiske farver, som helt unikt påføres af kunstneren, og derfor gør det enkelte maleri unikt kun for dig.

Du er sikker på at blive tilfreds

Vi stoler så meget på vores kvalitetssikring, at vi garanterer dig, at vi finder en løsning hvis du ikke er tilfreds med dit nye maleri. Det skal sikre, at vi forhåbentlig ikke har utilfredse kunder, hvor maleriet ikke har levet op til forventningerne. Vi har solgt 1000 vis af flotte store malerier, og har kun ganske få gange modtaget henvendelser fra kunder, som af en eller anden årsag var utilfredse med leverancen. Hver eneste kundeklage er blevet behandlet, så både kunde og Cheap Art har været tilfredse med løsningen.

Hvordan de lave priser på ægte malerier

Du har sikkert erfaret, at andre håndlavede oliemalerier koster væsentlig mere end malerierne her på CheapArt.dk, årsagen til vores lave priser er, at vi indkøber vores malerier direkte hos producenten, og vi sælger dem direkte videre til dig, uden fordyrene mellemled. Samtidig køber vi store mængder, som ligeledes sikre dig en lav pris, og ligeledes en hurtig levering.

Selvfølgelig tjener vi lidt på, at sælge malerierne til dig, men da vi ikke har omkostninger til butik, strøm, lager osv. kan vi lade de lave priser gå direkte videre til vores kunder.

Er malerierne printet på en printer?

Det er vigtigt, at malerierne her på hjemmesiden ikke forveksles med print på kanvas, som er noget, der kommer ud af en printer, og absolut ikke kan sammenlignes med vores håndlavede kunst. Print på kanvas har ingen struktur på lærredet, og er 100% kopier af samme motiv, og dermed ikke unikke som vores håndlavede malerier, print på kanvas findes ikke hos Cheap Art.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om kvaliteten af malerierne, så forstår vi dig godt. For nogle personer er det en meget stor beslutning, mens andre har nemmere ved bare at bestille malerier over nettet. Vi har desværre svært ved at hjælpe dig, da vi ikke har lagerførte malerier, og derfor ingen malerier at vise frem. Vi kan kun fortælle, at vi igennem hele vores levetid, kun har modtaget 2 malerier retur. Det ene maleri var beskadiget under transporten og det andet var opspændt en smule skævt på rammen, så der opstod en mindre fold i lærredet. INGEN malerier er returneret pga. dårligt håndværk eller dårlig kvalitet, det er vi faktisk temmelig stolte af.

Ligner det motivet på jeres hjemmeside?

Malerierne vist på vores hjemmeside, kan afvige en smule fra det unikke maleri du køber, da der jo er tale om 100% håndlavede oliemalerier, er de selvfølgelig ikke 100% magen til det du ser på computerskærmen, ofte er de pænere, da farver mm. forvrænges en smule på computeren. Du skal betragte billedet på hjemmesiden, som en form for skabelon, som ligger til grund for det endelige håndlave oliemaleri. Vi vil dog godt garantere for, at det ligner RIGTIG godt!

Er du blevet interesseret?

Vi håber, at vi med denne artikel har gjort dig interesseret i, at anskaffe dig et ægte håndlavet oliemaleri i høj kvalitet, som ingen andre i hele verden har 100% magen til. Bestil lige det du syntes er pænest på vores hjemmeside i vores online galleri her.