Abstrakte malerier

Har du nogensinde opholdt dig i lokaler hvor der udelukkende er hvide vægge, og hvor du bare kunne mærke inde i dig selv at du ikke følte dig tilpas? Sådanne rum kender vi alt for godt! og løsningen kunne være abstrakte malerier, læs videre og find ud af hvorfor.

Der er ingen tvivl om, at kunst i form af abstrakte malerier tilfører boligens rum noget helt specielt, og fordelen ved netop malerier med abstrakte motiver, er at det altid er muligt at finde noget som passer ind i resten af boligens stil og farvevalg, derudover bliver man ikke nær så hurtigt “træt” af abstrakte billeder i forhold til eks. portrætter, landskabsmalerier osv.

Er du i tvivl om hvad abstrakt kunst er for en størrelse, kan du læse mere om betydningen her: Abstrakt kunst

Værd at overveje før du køber dit maleri

Hvordan vælger man det rigtige maleri til sit hjem? – Hvis man kan tale om, at der findes noget som man kan kalde ”det rigtige” maleri, så kommer der her lidt gode råd til hvordan abstrakte malerier udvælges.

Først og fremmest er det vigtigste af alt at man selv kan lide maleriet, herefter bør man kigge på rummets øvrige indretning og farvesammensætning, og vælge noget som man syntes passer ind sammen med dette.

Maleriet og det rigtige lys

Man skal passe på at man i mørke rum ikke vælger for mørke malerier, men man skal derimod i lyse lokaler ikke være bange for at vælge abstrakte malerier som er mørke, da dette giver en fantastisk kontrast til alt det lyse, og virkelig fremhæver maleriet i rummet.

Maleriets størrelse skal være rigtig

Størrelsen af maleriet er også med til at bestemme hvordan maleriet tager sig ud i lokalet. Abstrakte malerier som er store skal også have store vægge, gerne med højt til loftet, hvor imod små malerier bør hænges på mindre vægge eller smalle vægge, med mindre man vælger at ophænge mange små abstrakte malerier ved side af hinanden.

Korrekt placering af maleriet

En ting er at anskaffe sig abstrakte malerier, en anden ting er at placere dem korrekt i boligen, samt at sørge for at belysningen af malerierne er korrekt, selv flotte malerier kan få et kedeligt udtryk hvis belysningen udføres forkert, dog fungerer dette også omvendt, hvilket vil sige at lidt kedelige abstrakte malerier kan få et helt nyt liv, hvis belysningen laves korrekt.

Derfor sælger vi billige malerier hos Cheap Art

Jeg maler fordi, jeg ikke kan lade være” – Citat – Peter Reumert 2007

Samme sætning, tager vi hos Cheap Art udgangspunkt i flere gange om dagen når vi præsenterer vores flotte abstrakte malerier, fordi vi ved, at vores publikum tænker på samme måde, bare med omvendt fortegn nemlig: “Vi elsker kunst fordi, vi ikke kan lade være”, og derfor har vi gjort det muligt for alle, at erhverve sig billige abstrakte malerier, som mange gange opfylder disse drømme.

Vores abstrakte malerier er inspireret af mange forskellige daglige input, samt moden som i øjeblikket er aktuel i de dansk hjem, og vi forsøger hele tiden at forny sortimentet, således at vi følger med udviklingen i farver samt mønstre og figurer som findes på vores abstrakte malerier.

Gå til oversigten over alle vores malerier HER