Billeder og malerier påvirker patienter

Det er meget almindelig kendt at billeder og malerier påvirker os psykisk på en eller anden måde, om det så er bevidst eller ubevidst, det er nok en anden snak, men påvirket af malerier og billeder det bliver vi.

Malerier beroliger

Ofte så kan malerier være med til at berolige mennesker i situationer hvor de ellers har tendens til at kunne virke lidt stressede, eller på anden måde er presset psykisk. Disse situationer befinder vi os ofte i, når vi er hos lægen, tandlægen eller lignende steder, dette kan også være på sygehuset eller politistationen.

Hvordan påvirker billeder og malerier patienten

Kender du situationen, hvor du ligger hos tandlægen og kigger op i det hvide loft eller ind i den hvide væg? der findes vel nærmest ikke noget mere intetsigende, og alle ens tanker kan fokuseres på den behandling som finder sted, og om hvor ondt det gør, eller hvor ubehageligt det måske føles. Disse kedelige tanker kan med den korrekte form for billeder og malerier formindskes og dermed give patienterne en meget bedre oplevelse ved besøget.

Billeder og malerier vil med stor sikkerhed aflede noget af opmærksomheden fra patienten, da patienten ubevist kommer til at fokuserer på maleriets sammensætning eller billedets motiv, og jo mere komplekst et maleri eller billede der vælges, kan mere eller mindre af patientens fokus koncentreres om billedet eller maleriet.

Hvilket maleri skal man vælge

Det kan ofte være en god ide at vælge malerier med abstrakte motiver, med store kontrastforskelle og gerne mange farver, da denne sammensætning vil give patienten mest muligt at “arbejde” med, og kan derfor aflede mest opmærksom hed med den igangværende behandling. Netop denne type malerier tilbyder Cheap Art masser af, da de fleste af vores motiver er abstrakte og med gode kontraster, og så er de samtidig i en prisklasse som giver selv mindre klinikker og konsultationer mulighed for at købe og dekorere med malerier.

Malerier og billeder kan være en fordel for behandleren

Rolige patienter eller kunder, kan vise sig at være en kæmpe fordel for behandleren da det utvivlsomt vil give bedre arbejdsforhold hvis patienten ikke ligger og spænder i muskler eller er stresset i kroppen mens behandlingen pågår.

En anden og ikke ubetydelig fordel for behandleren er, at kunderne ofte føler sig mere velkomne i omgivelser som er udsmykket med malerier og billeder, og vil derfor med højere sandsynlighed vende tilbage for yderligere behandlinger, og så kan vores billige malerier jo hurtigt vise sig at være en god forretning.

Sidst men ikke mindst er det jo dig som behandler der til dagligt færdes allermest i klinikken, og det kan måske være den allerstørste fordel ved at udsmykke lokalerne med abstrakte malerier, da de jo også påvirker dit humør, og hvis du vælger malerier som du selv kan lide, påvirkes du positivt, og vil dermed få en højere arbejsglæde som utvivlsom vil forplante sig hos dine kunder og patienter.

Dette skal du vide før du vælger dit maleri.

Gå på opdagelse i vores mange maleri kategorier, og find netop de malerier som du ønsker til din virksomhed, og som du mener giver det bedste indtryk for dine patienter.

Husk at være opmærksom på nedenstående parametre når du bestiller malerier, det er ikke en facitliste, men giver et godt inspark til at vælge de bedste malerier.

Dette bør du tage højde for inden du bestiller malerier:

  • Hvor man naturligt kigger hen i rummet
  • Hvordan man bevæger sig i rummet
  • Dagslyset
  • Det kunstige lys
  • Det øvrige interiør, farver og materialevalg
  • Rummets/bygningens arkitektur