Online galleri – Hvorfor?

Læs her om fordelene ved at gå på jagt efter malerier i vores online galleri, eller ved at købe kunst online generelt.

Malerier online – hvad sker der

Hvis du går og overvejer at købe et maleri til væggen derhjemme, har du måske allerede kigget en masse online gallerier igennem ligesom vores her hos Cheap Art, hvor en masse oliemalerier er præsenteret via normale fotos, altså der er taget et foto af det færdige maleri, for at kunne præsenterer det på hjemmesiden.

Når et ægte maleri fotograferes, sker der en udsædvanlig forvandling af maleriets udseende. Stort set alle malerier som fotograferes, mister deres personlighed og glød, hvis man da ellers kan kalde det for det, når der er tale om ægte malerier.

Dette skyldes at man ofte på olie malerier kan fornemme strukturen i hvert enkelt pensenstrøj, samt den fantastiske sammensmeltning af malingen på maleriet. Alle disse ting kommer ikke med når man tager et billede af maleriet og derefter placerer det i et online galleri.

Derfor kan du regne med at det virkelige maleri oftest er væsentlig pænere i virkeligheden end i online galleriet på en hjemmeside, du vil derfor oftest blive positivt overrasket, når du får maleriet tilsendt.

Er vores kunder tilfredse?

Cheap Art, som er et af Danmarks store online gallerier, sælger hele tiden malerier til kunder rundt omkring i Danmark, og det har kun 2 gange oplevet, at et maleri ikke levede op til kundens forventninger da det nåede frem, og det er ud af tusindevis af malerier vi har solgt. Cheap Art oplever for det meste, at kunder roser de flotte malerier som de har købt igennem vores online galleri her på hjemmesiden.

Fordele ved et online galleri

Mange gange kan et online galleri vise sig, at være bedre end almindelige fysiske gallerier på den måde, at de oftest tilbyder malerierne netop i den størrelse. som kunden ønsker, hvor imod fysiske gallerier oftest kun har det maleri, som allerede hænger på væggen. En anden og meget vigtig ting er, at online gallerierne altid har åbent når du har tid at kigge på malerier, og det er måske søndag aften kl. 20.30 eller midt om natten.

Husk på at når du handler i online gallerier gælder det, at der ydes minimum 14 dages fuld returret hvis der er tale om lagervarer, dette gælder også de udgifter du har haft i forbindelse med, at få tilsendt malerierne fra online galleriet, derfor er det meget nemmere end mange tror, at handle malerier online, det eneste man skal stole på, er at kvaliteten er i top, men det er den de fleste steder, i hvert fald hos Cheap Art, da vores kunder ellers vi forsvinde ganske hurtigt, og vores galleri ville lukke.