Hvor sendes malerierne fra?

Alle vores malerier sendes fra vores værksted i Slangerup, Roskildevej 14. Malerierne sendes opstrammede på blindrammer indpakket forsvarligt.

Fragtmand eller afhent selv?

Når du har bestemt dig for hvilket maleri du ønsker at bestille, og har valgt den aktuelle størrelse på maleriet, skal du også beslutte, om du vil have fragtet maleriet hjem til din dør, eller om du vil afhente maleriet selv hos os i Slangerup.

Du beslutter dig under betalingsforløbet i forbindelse med ordring af dine malerier.

Forsendelse af malerier

Vælger du, at få tilsendt dit maleri fra os i forbindelse med din ordre, så sørger vil for, at maleriet pakkes forsvarligt ind, så det kan modstå de ”udfordringer”, som er forbundet med at fragte malerier.

Vi beslutter hos Cheap Art hvilken forsendelsesform, som passer bedst til netop dit maleri. Nogle gange er det en postforsendelse, andre gange kræver det en fragtmad, det kommer helt an på mængde, størrelse og destination.

Forsendelsesomkostninger og tidsforløb

I forbindelse med betalingsforløbet pålægges din ordre også forsendelsesomkostninger, hvis du vælger at få tilsendt maleriet til en adresse. Forsendelsesomkostningerne dækker udgifter til indpakning og forsendelse, uanset om maleriet sendes med fragtmand eller posten er prisen den samme.

Normalt når vi afsender pakker, afhentes de dagen efter maleriet er klar og indpakket. Det betyder, at pakker normalt ankommer til kunden 2 dage efter vi har klargjort maleriet og booket transport. Der kan opstå situationer, hvor fragten tager lidt længere tid.

Hvis du ikke er hjemme til at modtage maleriet

Skulle du blive forhindret i at modtage maleriet fra fragtmanden eller posten, så vil de lægge en besked i din postkasse, så du enten har mulighed for, at afhente maleriet på posthuset, eller du har mulighed for at booke genlevering hos fragtmanden.

Det allerbedste er, at lave en fuldmagt til leveringen, så har fragtmanden eller posten mulighed for, at stille maleriet på en ønsket placering, så du kan få fat i maleriet når du kommer hjem. Hvis du skriver dette i kommentarfeltet ved ordring af dit maleri, så vil vi  forsøge at give beskeden videre til fragtmanden, vi kan dog ikke garantere, at fragtmanden altid læser disse beskeder.

Afhentning selv maleriet hos os.

Hvis du vælger selv at afhente maleriet hos os, sørger vi for, at maleriet står klar til afhentning, indpakket forsvarligt, så det ikke tager skade under transporten. Vær opmærksom på, om maleriet kan være i køretøjet. Vi ser ofte, at store malerier undervurderes, og maleriet alligevel ikke kan være i køretøjet. Maleriet skal helst kunne ligge plant så det ikke bøjes under transporten. Cheap Art påtager sig intet ansvar for transportskader ved afhentning.

OBS! Der skal aftales en tid for afhentning af malerier med Cheap Art, så vi er sikre på, at maleriet er klar og at der er nogen til at udlevere maleriet.

Returnering af malerier

Skulle der opstå en situation, hvor det er nødvendigt at returnere et maleri til os, så er ligger ansvaret for, at maleriet er korrekt og forsvarligt indpakket hos kunden. Det kan være en god ide, at gemme pakkematerialet, indtil det er konstateret, om maleriet skal returneres eller ej.

forsendelse-af-maleri