Malerier kan ofte noget ganske magisk. Nogle malerier påvirker vores humør og sindstilstand på en positiv måde, andre malerier påvirker os på en negativ måde. Dette er ikke så mærkeligt, hvis motivet er entydigt. F.eks. en sol der går ned over havet, virker ofte positivt på os mennesker, hvorimod et dunkelt faldefærdigt hus i en mørk skov, virker negativt på vores følelser og humør.

Abstrakte malerier

Faktisk har abstrakte malerier samme effekt, det er bare ikke altid ligetil, at bestemme hvordan et givent maleri påvirker netop dig, og det samme abstrakte motiv, kan virke stik modsat på din partner eller en vendinde. Når man ser et nyt motiv til et maleri, skal man nogle gange se det flere gange, før man kan definerer hvordan det påvirker en selv, andre gange er man slet ikke i tvivl, så må man bare eje det.

Ovenstående er medvirkende til, at vi har så mange forskellige motiver til vores malerier her i online galleriet, og når du måske tænker “puha, det maleri er der da ingen som køber” så er virkeligheden ofte helt anderledes, for andre tænker det helt modsatte.

Har du et motiv, som du ved passer dig rigtig godt, så tag og send det til os, så vil vi se, om det er noget vi kan male til dig, ofte kan vi mere en du regner med, og tilmed til priser, som ligger på højde med malerierne i vores online galleri.

“Bare jeg dog kunne få et oliemaleri med netop mit ynglingsmotiv” – Bare rolig, det kan du sagtens, send motivet til os, så ser vi på det.

Hvis du har fundet et motiv som du kunne tænke dig at få lavet som et maleri, så skal du sikre dig, at du får det i den rigtige størrelse. Overvej nøje om det bliver for småt eller for stort. Ofte oplever vi, at vores kunder bestiller for små malerier, så sørg for, at tage den rigtige beslutning fra start.

Placeringen af maleriet

Måden malerier påvirker os på i det daglige, afhænger også af, hvor maleriet er placeret, hænger det f.eks. i en mørk krog i huset, ses det ikke så meget og har ringe effekt på vores følelser, hænger det derimod på den bedste plads i stuen, med dejligt lysindfald, så kan du være sikker på, at du vil kunne mærke det helt ind i sjælen hver gang du går forbi.