Din indkøbsvogn:
0 varer i vogn
Samlet pris: Kr.0,00

0 Produkt
Kr.0,00
Bestem selv størrelsen  på dit maleri. Op til 170cm

nyheder
Abstrakte_malerier_flere_strrelser
cafe_og_restaurant
blomster_og_natur
maleri_brnemotiv
Landskabsmalerier
rodggruppe

 

Billige rester på lager!

-
rod60x80
rod80x100
rod90x120
Bestil svæverammer til alle håndlavede malerier her!
KONKURRENCE

Tillykke !

-
Vi har trukket månedens vinder af et flot oliemaleri, og vinderen blev:
 
 Knud Erik Wallensschou
 
 Vinderen har fået besked, og maleriet er afsendt!

Det kan også blive dig!

 Vind et oliemaleri efter eget valg i vores webshop.
 
Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig vores nyhedsbrev her, så deltager du automatisk hver eneste måned.
 

Abstrakte malerier - Værd at overveje ved køb af abstrakte malerier online

Har du nogensinde opholdt dig i lokaler hvor der udelukkende er hvide vægge, og hvor du bare kunne mærke inde i dig selv at du ikke følte dig tilpas? Sådanne rum kender vi alt for godt!

Der er ingen tvivl om, at kunst i form af abstrakte malerier tilfører boligens rum noget helt specielt, og fordelen ved netop abstrakte malerier, er at det altid er muligt at finde noget som passer ind i resten af boligens stil og farvevalg, derudover bliver man ikke nær så hurtigt "træt" af abstrakte malerier i forhold til eks. portrætter, landskabsmalerier osv.

Hvordan vælger man det rigtige maleri til sit hjem? – Hvis man kan tale om, at der findes noget som man kan kalde ”det rigtige” maleri, så kommer der her lidt gode råd til hvordan abstrakte malerier udvælges.


Cheap Art sofa gruppe

 

Først og fremmest er det vigtigste af alt at man selv kan lide maleriet, herefter bør man kigge på rummets øvrige indretning og farvesammensætning, og vælge noget som man syntes passer ind sammen med dette.

Man skal passe på at man i mørke rum ikke vælger for mørke abstrakte malerier, men man skal derimod i lyse lokaler ikke være bange for at vælge abstrakte malerier som er mørke, da dette giver en fantastisk kontrast til alt det lyse, og virkelig fremhæver maleriet i rummet.

Størrelsen af maleriet er også med til at bestemme hvordan maleriet tager sig ud i lokalet. Abstrakte malerier som er store skal også have store vægge, gerne med højt til loftet, hvor imod små abstrakte malerier bør hænges på mindre vægge eller smalle vægge, med mindre man vælger at ophænge mange små abstrakte malerier ved side af hinanden.


Cheap Art sofa gruppe4

 

En ting er at anskaffe sig abstrakte malerier, en anden ting er at placere dem korrekt i boligen, samt at sørge for at belysningen af malerierne er korrekt, selv flotte malerier kan få et kedeligt udtryk hvis belysningen udføres forkert, dog fungerer dette også omvendt, hvilket vil sige at lidt kedelige abstrakte malerier kan få et helt nyt liv, hvis belysningen laves korrekt.


Jeg maler fordi, jeg ikke kan lade være” - Citat - Peter Reumert 2007.


Samme sætning, tager vi hos Cheap Art udgangspunkt i flere gange om dagen når vi præsenterer vores flotte abstrakte malerier, fordi vi ved, at vores publikum tænker på samme måde, bare med omvendt fortegn nemlig: "Vi elsker kunst fordi, vi ikke kan lade være", og derfor har vi gjort det muligt for alle at erhverve sig billige abstrakte malerier, som mange gange opfylder disse drømme.

Vores abstrakte malerier er inspireret af mange forskellige daglige input, samt moden som i øjeblikket er aktuel i de dansk hjem, og vi forsøger hele tiden at forny sortimentet, således at vi følger med udviklingen i farver samt mønstre og figurer som findes på vores abstrakte malerier.


Gå til oversigten over alle vores malerier HER -->>

 

 


 


 

contact_us

Kontaktoplysninger:

Cheap Art

Møllehaven 68, 3550 Slangerup

Cvr: 25882687

Telefon: +45 6044 3601 (Vi foretrækker at du skriver en mail til os)

E-mail: [email protected]

 

 


 

CopyrightPic1

Copyright: Cheap Art