Din indkøbsvogn:
0 varer i vogn
Samlet pris: Kr.0,00

0 Produkt
Kr.0,00
Bestem selv størrelsen  på dit maleri. Op til 170cm

nyheder
Abstrakte_malerier_flere_strrelser
cafe_og_restaurant
blomster_og_natur
maleri_brnemotiv
Landskabsmalerier
rodggruppe

 

Billige rester på lager!

-
rod60x80
rod80x100
rod90x120
Bestil svæverammer til alle håndlavede malerier her!
KONKURRENCE

Tillykke !

-
Vi har trukket månedens vinder af et flot oliemaleri, og vinderen blev:
 
 Knud Erik Wallensschou
 
 Vinderen har fået besked, og maleriet er afsendt!

Det kan også blive dig!

 Vind et oliemaleri efter eget valg i vores webshop.
 
Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig vores nyhedsbrev her, så deltager du automatisk hver eneste måned.
 


Oliemalerier i høj kvalitet

Hos Cheap Art garanterer vi dig en meget høj kvalitet på vores produkter. På trods af at vi leverer kunst til lave priser, er kvaliteten yderst vigtig for os, for det er den eneste måde vi opnår tilfredse kunder på, som kommer igen gang efter gang. Derfor garanterer vi dig, at hvert eneste billede du køber på CheapArt.dk er et ægte unikt håndmalet oliemaleri.

maler001    maler003    maler002

Alle malerier udarbejdes helt fra bunden, hvor kunstneren bygger billedet op med den rigtige struktur på maleriet, derefter påføres de fantastiske farver som helt unikt påføres af kunstneren og derfor gør det enkelte maleri unikt.

Du er sikker på at blive tilfreds

Vi stoler så meget på vores kvalitetssikring, at vi garanterer dig pengene retur op til 30 dage efter du har modtaget maleriet. Det skal sikre at vi forhåbentlig ikke har utilfredse kunder, hvor kvaliteten på maleriet ikke har levet op til forventningerne.

maler004     maler005    maler006

Priserne

Du har sikkert erfaret, at andre håndlavede oliemalerier koster væsentlig mere end malerierne her på CheapArt.dk, årsagen til vores lave priser er at vi indkøber vores malerier direkte hos producenten, og vi sælger dem direkte videre til dig, uden fordyrene mellemled, samtidig køber vi store mængder, som ligeledes sikre dig en lav pris, og ligeledes en lyn hurtig levering.

Må ikke forveksles med print

Det er vigtigt at malerierne her på hjemmesiden ikke forveksles med print på kanvas, som er noget der kommer ud af en printer, og absolut ikke kan sammenlignes med vores håndlavede kunst, print på kanvas har ingen struktur på lærredet, og er 100% kopier af samme motiv, det findes ikke hos Cheap Art.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om kvaliteten er du meget velkommen til at kigge forbi vores galleri/butik, hvor vi sammen tager en snak om malerierne, og du kan mærke og føle på kvaliteten af vores malerier.

Hvor meget ligner det

Malerierne vist på vores hjemmeside kan afvige en smule fra det unikke maleri du køber, da der jo er tale om 100% håndlavede oliemalerier. Du skal betragte billedet på hjemmesiden som en form for skabelon som ligger til grund for det endelige håndlave oliemaleri.

 

contact_us

Kontaktoplysninger:

Cheap Art

Møllehaven 68, 3550 Slangerup

Cvr: 25882687

Telefon: +45 6044 3601 (Vi foretrækker at du skriver en mail til os)

E-mail: [email protected]

 

 


 

CopyrightPic1

Copyright: Cheap Art