Din indkøbsvogn:
0 varer i vogn
Samlet pris: Kr.0,00

0 Produkt
Kr.0,00
Forside >> Artikler om malerier

Bestem selv størrelsen  på dit maleri. Op til 170cm

nyheder
Abstrakte_malerier_flere_strrelser
cafe_og_restaurant
blomster_og_natur
maleri_brnemotiv
Landskabsmalerier
rodggruppe

 

Billige rester på lager!

-
rod60x80
rod80x100
rod90x120
Bestil svæverammer til alle håndlavede malerier her!

logo

Se vores flotte anmeldelser på det nye bolig- bygge-site på nettet.

Byg-Billigst.dk anmelder oplevelsen med vores

oliemalerier fra vores online galleri

Følg os her!

Facebook: GalleriCheapArt Twitter: cheapart_dk External Link: www.cheapart.dk/component/acymailing/user/100-nyhedsbrev.html

Lån Penge til køb af flot kunst

Lån Penge til køb af flot kunst

Lån penge billigt til køb af flot kunst. Hvis du går i overvejelser om at ... Read more

Placering af malerier - Hvordan placerer man …

Placering af malerier - Hvordan placerer man sine moderne malerier bedst muligt

Hvordan placeres man sine malerier bedst muligt, så de tager sig ... Read more

Popart - Hvor stammer popart fra og hvor kan …

Popart - Hvor stammer popart fra og hvor kan man købe popart?

Hvad er popart? kunstformen kan udtrykkes på flere måder nemlig... Read more

Abstrakte malerier - Værd at overveje ved køb…

Abstrakte malerier - Værd at overveje ved køb af abstrakte malerier online

Har du nogensinde opholdt dig i lokaler hvor der udelukkende er hvi... Read more

Hvordan kan du bruge online gallerier - læs o…

Hvordan kan du bruge online gallerier - læs om fordelene ved at gå på galleri online på nettet

Læs her om fordelene ved at gå på jagt efter malerier ved hjælp af ... Read more

Billige malerier i København eller Århus

Billige malerier i København eller Århus

Hvor du end er bosat i Danmark, kan du altid finde vores online gal... Read more

Billeder malerier - Hvad gør billeder og male…

Billeder malerier - Hvad gør billeder og malerier ved dine patienter i din praksis?

Det er meget almindelig kendt at malerier og billeder påvirker os p... Read more

Moderne malerier - Hvorfor købe pæne moderne …

Moderne malerier - Hvorfor købe pæne moderne malerier til hjemmet?

Er moderne malerier kun gode hvis de er pæne? - Hvad afgører om... Read moreLån Penge til køb af flot kunst

Lån penge billigt til køb af flot kunst.

Hvis du går i overvejelser om at købe flot billig kunst til at hænge på væggen derhjemme, men ikke lige syntes at du har pengene til dette, så kunne det måske være en mulighed at få et billig lån via en af Danmarks mange låneudbydere.

Billige lån er efterhånden blevet hver mands eje i Danmark, og det er ikke længere noget, som kun er forbeholdt de personer som er på ”spanden”, men derimod er billige lån meget populære, og det kunne sagtens være muligt at tage et billigt lån for at købe kunst og malerier.

Flotte malerier beholder værdien længe, og nogle gange bliver de endda mere værd jo ældre de bliver. Så hvis du tager et billigt lån, måske et af de såkaldte ekspres lån, til at købe dit yndlingsmaleri for, så kan det vise sig at det kan blive en god forretning på sigt.

Det vigtigste er at du finder det billigste lån, da det billigste lån vil være der hvor du har en chance for at gøre den bedste forretning. Vælger du et dyrt lån, risikerer du at betale alt for meget tilbage til låneudbyderen, og dit maleri køb vil blive en dårlig forretning.

Hvis du står og drømmer om at købe et maleri nu og her, så findes der heldigvis noget som hedder et hurtigt lån eller et kvik lån, nogle kalder det sågar et ekspres lån. Det er et lån som du får udbetalt lyn hurtigt, og er derfor i stand til at købe malerier eller anden kunst allerede samme dag, som du ansøger om lånet.

For at finde det billigste lån, kan vi kun anbefale at søge efter lånet på nettet. Der findes sider hvor du kan søge om lån, og en af de allerbedste metoder til at finde det billigste lån, hvad enten det skal være et forbrugslån, kvik lån, ekspres lån eller sms lån, så kan du bruge rentebasen.dk’s låneansøgningssystem.

Vi hos Cheap Art er selvfølgelig ligeglade med hvor du får dine penge fra, vi åbner bare muligheden for at du kunne overveje at tage et billigt lån for at finansiere dit maleri køb, og vi håber selvfølgelig at du vil overveje at købe dine flotte malerier hos os, via vores online gallerisalg. 

Maleri 80 x 100  4c7bbdb37a87f-175

 
Placering af malerier - Hvordan placerer man sine moderne malerier bedst muligt

Hvordan placeres man sine malerier bedst muligt, så de tager sig bedst ud hjemme på netop din væg, eller hvor store eller små skal de være, for at de passer til væggen?

Det er ikke nemt at give et ens råd til alle, for det afhænger meget af omgivelserne i boligen, lysindfald og farvevalg på væggen i øvrigt, men herunder vil være nogle få men brugbare råd, som kan hjælpe med at købe det bedst mulige maleri til netop din bolig.

Gruppe_Maleri_Cheap_Art

Først og fremmest er det alment kendt, at hvis man virkelig vil pifte sin bolig op, så gøres det mest effektivt med malerier, ligegyldigt om det gælder moderne malerier, popart, abstrakte malerier, gruppe malerier eller lign. i forhold til at udskifte puder, tæpper eller andet bolig tilbehør, og med de priser som vi leverer malerier til, så er det oftest billigere.

1. Malerierne bør først og fremmest være udvalgt efter din egen smag, det er trods alt dig der hovedsageligt skal kigge på maleriet.

2. Hvis du ønsker dit maleri i fokus i din indretning, er det en god ide at placere rolige afdæmpede malerier i nærheden som ikke tager fokus.

3. Det er vigtigt at væggene omkring et farvestrålende maleri ikke er tomme, ophæng gerne flere malerier omkring maleriet du vil have i fokus.

4. Hvis du ophænger flere malerier ved siden af hinanden, kan det være en god ide hvis malerierne flugter i bunden, hvis altså ikke de har samme højde, dette vil oftes give den bedste "ro" på væggen.

5. En metode du kan anvende til at få et indtryk af det færdige resultat, kan være at placere malerierne på gulvet, og foretage forskellige rokader af malerierne og evt. tage fotos for at få det rigtige indtryk.

6. Undlad at placere malerierne for højt på væggen, de skal helst stå i øjenhøjde i forhold til en person på omkrin 185cm.

7. Hvis store malerier placeres sammen med mindre malerier, så overvej at placere de store malerier i midten for at opnå mest mulig symetri.

8. Vælge mange malerier! En tommelfingerregel siger at ca. 2/3 af væggen bør dekoreres med malerier, enten store malerier eller små malerier, eller en fornuftig kombination af begge.

9. En mulighed kan være at benytte sig af gruppemalerier, som er blevet meget moderen i forhold til at have flere mindre malerier ved siden af hinanden, som alligevel sammen resulterer i et fælles motiv.

 

 
Popart - Hvor stammer popart fra og hvor kan man købe popart?

Hvad er popart?

kunstformen kan udtrykkes på flere måder nemlig: Popkunst eller pop art. Popart er en kunstform som er vidt forskellig fra eksempelvis abstrakt kunst, da den normalt udføres så den lægger sig op af den figurative kunst med temaer fra den ældre eller moderne massekultur. Begrebet popart kom til verden omkring midten af halvtredserne af en amerikansk kunstkritiker, men er ikke blevet brugt i daglig tale siden midt i tredserne, hvor det fænomenet popart blev almindelig kendt blandt befolkningen.

Hvor stammer popart fra?

Popkunst eller popart er et verdenskendt fænomen der nok er blevet mest kendt på grund af kunstnerne Andy Warhol og Roy Lichtenstein som de fleste måske kender, og kan huske at de på et eller andet tidspunkt er stødt ind i deres kunstart som vi kalder popart.

Popart opstår først efter modernismen og den abstrakte periode, og betegnes ifølge flere eksperter som opgøret med det elitære i kunsten og det postmoderne medie-samfund, som et forsøg på at skabe det meget enkle og letgenkendelige maleri, som popart jo i de fleste tilfælde er.

andy-warhol-marilyn

Hvordan kan du kende popart fra andre malerier?

Den første må du kan kende popart på, er at det oftest motiver fra dagligdagen, samfundet og at det oftest er motiver som har en vis symbolværdi, dette kunne eksempelvis være reklamer, medier eller lignende. Popart er ifølge mange eksperter afbildning af kendte ting fra vores hverdag, men kan også være kendte symboler eller kendetegn som igen henvender sig bredt i befolkningen, og som alle mennesker kan referere til. Popart er i alt sin enkelthed simple kendetegn fra vores hverdag, nogle gange fra fortiden, men også nogle gange fra fremtiden.

Popkunst er således kendetegnet ved:

  1. Reale, umiddelbart genkendelige elementer, ofte med direkte reference til medier.
  2. Deres mulige, indbyrdes symbolske betydninger.
  3. Abstrakte elementer, f.eks. grafiske tekniker, maling m.v.

I moderne popart er der som regel 3 ting som er tilstede samtidig, dette er oftest fotografi, symboler/grafik samt maleri. Popkunsten kan nogle gange opleves som abstrakte malerier, men stort set aldrig så abstrakte at det ikke tydeligt fremgår hvad popart maleriet forestiller.

Popart kan til tider indeholde indbyggede politiske holdninger i form af krig, kærlighed, sundt, usundt, sort eller hvid osv. og popart kan derved fortolkes forskelligt, nogle gange positivt andre gange negativt, men ofte er popart malerier ladet med en aller anden form for motiv.

Ordet popart kan nogle gange andevendes som en negativ betegnelse for kunst, men ikke desto mindre er det en kunstform som er yderst populær, især blandt det yngre publikum, da de oftest bedre kan forholde sig til malerier og kunst som ligner noget håndgribeligt, ligeledes passer det måske bedst ind i teenage værelset, hvor almindelig abstrakte malerier henvender sig til den etablerede boligs øvrige rum.

Popart hos Cheap Art?

Vi har endnu ikke popart i vores sortiment, men overvejer snarest at inkluderer det blandt alle vores abstrakte malerier, da vi ofte bliver kontaktet omkring forskellig motiver. Vi arbejder på at etablere et samarbejde med en leverandør, som kan leverer et bred udvalg af popart, således der er noget for enhver smag.

 
Abstrakte malerier - Værd at overveje ved køb af abstrakte malerier online

Har du nogensinde opholdt dig i lokaler hvor der udelukkende er hvide vægge, og hvor du bare kunne mærke inde i dig selv at du ikke følte dig tilpas? Sådanne rum kender vi alt for godt!

Der er ingen tvivl om, at kunst i form af abstrakte malerier tilfører boligens rum noget helt specielt, og fordelen ved netop abstrakte malerier, er at det altid er muligt at finde noget som passer ind i resten af boligens stil og farvevalg, derudover bliver man ikke nær så hurtigt "træt" af abstrakte malerier i forhold til eks. portrætter, landskabsmalerier osv.

Hvordan vælger man det rigtige maleri til sit hjem? – Hvis man kan tale om, at der findes noget som man kan kalde ”det rigtige” maleri, så kommer der her lidt gode råd til hvordan abstrakte malerier udvælges.


Cheap Art sofa gruppe

 

Først og fremmest er det vigtigste af alt at man selv kan lide maleriet, herefter bør man kigge på rummets øvrige indretning og farvesammensætning, og vælge noget som man syntes passer ind sammen med dette.

Man skal passe på at man i mørke rum ikke vælger for mørke abstrakte malerier, men man skal derimod i lyse lokaler ikke være bange for at vælge abstrakte malerier som er mørke, da dette giver en fantastisk kontrast til alt det lyse, og virkelig fremhæver maleriet i rummet.

Størrelsen af maleriet er også med til at bestemme hvordan maleriet tager sig ud i lokalet. Abstrakte malerier som er store skal også have store vægge, gerne med højt til loftet, hvor imod små abstrakte malerier bør hænges på mindre vægge eller smalle vægge, med mindre man vælger at ophænge mange små abstrakte malerier ved side af hinanden.


Cheap Art sofa gruppe4

 

En ting er at anskaffe sig abstrakte malerier, en anden ting er at placere dem korrekt i boligen, samt at sørge for at belysningen af malerierne er korrekt, selv flotte malerier kan få et kedeligt udtryk hvis belysningen udføres forkert, dog fungerer dette også omvendt, hvilket vil sige at lidt kedelige abstrakte malerier kan få et helt nyt liv, hvis belysningen laves korrekt.


Jeg maler fordi, jeg ikke kan lade være” - Citat - Peter Reumert 2007.


Samme sætning, tager vi hos Cheap Art udgangspunkt i flere gange om dagen når vi præsenterer vores flotte abstrakte malerier, fordi vi ved, at vores publikum tænker på samme måde, bare med omvendt fortegn nemlig: "Vi elsker kunst fordi, vi ikke kan lade være", og derfor har vi gjort det muligt for alle at erhverve sig billige abstrakte malerier, som mange gange opfylder disse drømme.

Vores abstrakte malerier er inspireret af mange forskellige daglige input, samt moden som i øjeblikket er aktuel i de dansk hjem, og vi forsøger hele tiden at forny sortimentet, således at vi følger med udviklingen i farver samt mønstre og figurer som findes på vores abstrakte malerier.


Gå til oversigten over alle vores malerier HER -->>

 

 


 


 
Hvordan kan du bruge online gallerier - læs om fordelene ved at gå på galleri online på nettet

Læs her om fordelene ved at gå på jagt efter malerier ved hjælp af online gallerier.

Hvis du går og overvejer at købe et maleri til væggen derhjemme, har du måske allerede kigget en masse online gallerier igennem ligesom dette online galleri hos Cheap Art hvor en masse olie malerier er præsenteret via normale fotos.

Når et ægte maleri fotograferes, sker der en udsædvanlig forvandling af maleriets udseende. Stort set alle malerier som fotograferes, mister deres personlighed og glød, hvis man da ellers kan kalde det for det, når der er tale om ægte malerier.

Dette skyldes at man ofte på olie malerier kan fornemme strukturen i hvert enkelt pensenstrøj, samt den fantastiske sammensmeltning af malingen på maleriet. Alle disse ting kommer ikke med når man tager et billede af maleriet og derefter placerer det i et online galleri.

Derfor kan du regne med at det virkelige maleri oftest er væsentlig pænere i virkeligheden end i online galleriet på en hjemmeside, du vil derfor oftest blive positivt overrasket, når du får maleriet tilsendt.

Cheap Art som er et af Danmarks store online gallerier sælger hele tiden malerier til kunder rundt omkring i Danmark, og det har kun 2 gange oplevet at et maleri ikke levede op til kundens forventninger da det nåede frem. Cheap Art oplever for det meste at kunder roser de flotte malerier som de har købt igennem online galleriet.


Cheap Art sofa gruppe

 

Mange gange kan et online galleri vise sig at være bedre en almindelige fysiske gallerier på den måde, at de oftest tilbyder malerierne netop i den størrelse som du ønsker, hvor imod fysiske gallerier oftest kun har det som hænger på væggene. En anden og meget vigtig ting er at online gallerierne altid har åbent når du har tid at kigge på malerier, og det er måske søndag aften kl. 20.30 eller midt om natten.


Cheap Art sofa gruppe4

 

Husk på at når du handler i online gallerier gælder det at der ydes minimum 14 dages fuld returret, dette gælder også de udgifter du har haft i forbindelse med at få tilsendt malerierne fra online galleriet, derfor er det meget nemmere end mange tror at handle malerier online, det eneste man skal stole på, er at kvaliteten er i top, men det er den de fleste steder, i hvertfald hos Cheap Art da sådanne online gallerier ellers ville forsvinde hurtigt igen.

God billedejagt i online galleriet Wink


Gå til vores online galleri og se alle oliemalerier HER -->>

 

 


 


 
<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

contact_us

Kontaktoplysninger:

Cheap Art

Møllehaven 68, 3550 Slangerup

Cvr: 25882687

Telefon: +45 6044 3601 (Vi foretrækker at du skriver en mail til os)

E-mail: [email protected]

 

 


 

CopyrightPic1

Copyright: Cheap Art